Instal·lacions del Càmping Pirinenc a Campdevànol

 

Descobreix totes les nostres instal·lacions al Càmping Pirinenc de Campdevànol, al Ripollès: piscines, bar, restaurant, botiga d’aliments, zones verdes, parc infantil, i zones d’esport (ping pong, bàsquet, futbol…). Disposem de lavabos completament equipats, rentadora i assecadora, i wiffi gratuït a les zones comunes. 

Piscines

 

Dues piscines amb diferents profunditats que, a ple estiu, refresquen tant a grans com a petits. Amplia zona de jardí amb gespa natural per poder prendre el sol. A més alguns caps de setmana d’estiu organitzem banyades nocturnes.

Bar & Restaurant

 

Ampli bar – restaurant on podreu degustar els plats típics de la zona. Preus especials per grups, MP o PC.

Botiga d’aliments

 

Botiga d’aliments on hi podreu trobar de tot sense haver de sortir del càmping. Pa i pastes del dia. Fruita, llaunes de refresc, plats preparats per emportar. També on hi podreu trobar carbon i llenya per a la barbacoa.

Zones verdes

 

Amplies zones verdes on poder practicar els esports preferits de la familia.

Parc infantil

 

Parc infantil per als més petits de la casa.

Esports: Ping Pong, Bàsquet, Fútbol…

 

Com en tot càmping que es vulgui fer valorar, no pot faltar la taula de ping – pong!!! Tenim a disposició dels clients pales i pilotes.

Lavabos

 

Els nostres lavabos estàn completament equipats, dutxes, piques i grans miralls. Tots amb preses de corrent per poder endollar secador de cabell, màquines d’afeitar, etc.

Rentadora & assecadora

 

Hi ha a disposició dels nostres clients el servei de rentadora i secadora.

Wi-Fi gratuït a les zones comuns

Camping Pirineu Wifi gratis